Hürriyet'in Lexpress Gazetesi'nden aktardığı habere göre, özel kuvvetler ve polis olay yerine intikal etti. Güvenlik güçlerinin de bölgeyi güvenlik çemberine aldığı ifade edildi. Ara bulucuların da rehine krizinin yaşandığı iş yerinin yakınlarına geldiği kaydedildi.
Silahlı kişinin içeridekileri rehin aldığı seyahat acentesinin başkentin güneyindeki Massena Bulvarı’nda bulunduğu belirtildi. Asieland isimli acentenin özellikle Asyalı müşteriler arasında popüler olduğu ve nakit para transferi için kullanıldığı ifade edildi.
Saldırgan kaçtı
Paris polisinin resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, rehine krizinin sona erdiği duyuruldu. Rehinelerin tahliye edildiğini aktaran polis, saldırganın ise kaçtığını açıkladı.