Otelini elinde tutmayı başardı…

Otelini elinde tutmayı başardı…
06 Temmuz 2022, 11:35
Miras kavgaları ile gündeme gelen Dedeman Grubu, Erzurum Palandöken’deki otelinin bulunduğu arazinin tahsisini 30 yıl uzatmayı başardı.

Murat Dedeman’ın ölümünün ardından miras tartışmaları ile gündeme gelen Dedeman Grubu, Erzurum Palandöken Kayak Merkezi’nde bulunan otelinin arazisinin için açılan tahsis ihalesini kazandı. Erzurum Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan arazi için açılan 30 yıllık tahsis ihalesini kazanan şirketin yakın bir dönemde, oldukça bakımsız durumda olan otelini renovasyona sokacağı öğrenildi.

Yayınladıkları basın açıklamasında bölgenin ve otelin kendileri için ayrı bir anlam taşıdığını belirten Dedeman Grubu, Murat Dedeman’ın yaptırdığı otel için, “Bizim için bir otelden daha fazlası…” dedi.

Konuyla ilgili açıklama yapan şirketin yönetim kurulu başkanı Banu Dedeman, “Bu muhteşem dağın uluslararası kayak turizminde daha da ön sıralara gelmesi için katkılarımızın devam edecek olmasından büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

İlk otelin ardından Dedeman Palandöken Ski Lodge’u 2006 yılında hizmete aldıklarını da ifade eden Dedeman, şunları söyledi:

“Yaptığımız yatırımlar ile Palandöken’in hem yurt içinde hem yurt dışında tanıtımı için yıllardır aynı inanç ve çabayla aralıksız çalışıyoruz. Bugün Palandöken’in geldiği nokta hepimiz için haklı bir gurur kaynağı. Buna daha ivme kazandıracağız. Öncelikle Palandöken Dedeman’ın renovasyon projesini hazırladık ve kısa süre içinde çalışmalarımıza başlayacağız. Öyle ki, önümüzdeki sezon ziyaretçi sayısında yüzde 30’luk bir büyüme öngörüyoruz. Bu artışta yerli ziyaretçilerimizin yanı sıra Rusya, Ukrayna, İran, Azerbaycan, Almanya, Gürcistan gibi ülkelerden gelecek misafirlerimizin de etkili olmasını bekliyoruz” dedi.

Yorumlar
Fırat Baydur
08 Temmuz 2022, Cuma 09:59
Eski bir çalışanı ve ekmeğini yediğim grubun başkanı olarak çok başarılı işlere imza atıyor banu hanım. Rahmetli murat beyin çok önem verdiği projeydi ve sahip çıkılmış olduğunu görmek çok duygulandırdı. Her zaman yanınızdayız banu hanım. Başarılar diliyorum.
 
  Yorum için en fazla 1000 karakter girişi yapılabilir!
captcha