Kazakistan'dan gelecek 2 milyon turist için işbirliği yaptılar

Kazakistan'dan gelecek 2 milyon turist için işbirliği yaptılar
17 Şubat 2018, 12:08
Atlasglobal Havayolları Rusya ve Kazakistan’nın en önde gelen tur operatörleri Anex Tour ve Intourist ile yapılan anlaşmalarla toplam 2 milyonu aşkın turisti taşımayı hedefliyor.

Yurt dışındaki tarifeli uçuş noktalarını artırmaya devam ettiklerini açıklayan Atlasglobal’in Rusya ve BDT Bölge Temsilcisi Orhan Sancar, Antalya ve Dalaman çıkışlı direk seferlerin Rusya’daki 19 yeni uçuş hattının başta St. Petersburg ve Moskova olmak üzere önemli şehirleri kapsadığını belirterek, Kazakistan uçuş noktalarının ise Astana, Almati ve Karaganda olarak sıraladı. Ağırlıklı olarak Rusya olmak üzere BDT’deki bu yeni uçuş noktalarına hem Antalya hem de Dalaman’dan köklü tur operatörü ortakları ile tarifeli seferler düzenleyerek ana hedeflerinin ülkemize gelecek olan turist sayısını arttırarak turizmin 12 aya yayılması olarak açıklayan Sancar, Atlasglobal’ın sunduğu kaliteli hizmet nedeniyle Rusya ve Kazakistan’da en çok tercih edilen havayolu olduğunu ve bu durumun pazardaki rakiplerin hizmet kalitelerini yeninden gözden geçirmek zorunda kalmalarına neden olduğunu ifade etti.

1989’dan bu yana havacılık sektörüne yönelik araştırma ve değerlendirmeleri ile saygı gören, dünyadaki havayolu ve havaalanı şirketlerinin ürün ve hizmetlerini uluslararası kalite standartlarına göre değerlendiren ve derecelendiren İngiltere merkezli bağımsız bir denetleme kurumu olan Skytrax tarafından 4 yıldızlı havayolu ödülünü alan 40 havayolundan biri olduklarını ifade eden Sancar, kaliteli hizmet anlayışlarından ödün vermeden büyüyerek yollarına devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

Yorumlar
Levent güner/ leMAr tour
18 Şubat 2018, Pazar 11:04
Atlas global çok önemli pazarlarda büyük görevler üstleniyor başarılar elde ediyor bu sektörden biri olarak kendilerini kutluyorum,,,,,,,,, levent güner / lemar tour
 
  Yorum için en fazla 1000 karakter girişi yapılabilir!
captcha