Jet Fadıl’ın Caprice Hotel'i 1,5 milyar TL’ye icradan satışta

Jet Fadıl’ın Caprice Hotel'i 1,5 milyar TL’ye icradan satışta
08 Mayıs 2025, 09:57
Fadıl Akgündüz’e ait, uzun yıllardır tartışmalara konu olan Didim’deki Caprice Hotel, 1,5 milyar TL muhammen bedelle yeniden icradan satışa çıkarıldı. Otel, sit alanı statüsüyle de dikkat çekiyor.

Kamuoyunda “Jet Fadıl” olarak tanınan Fadıl Akgündüz’ün sahibi olduğu lüks tatil tesisi Caprice Deluxe Wellness & SPA, Didim İcra Dairesi tarafından yeniden icradan satışa çıkarıldı. Aydın’ın Didim ilçesi Fevzipaşa Mahallesi sınırlarında yer alan otel, 1,5 milyar TL muhammen bedelle satış listesine konuldu.
5 yıldızlı statüde hizmet veren ve daha önce de birçok kez gündeme gelen Caprice Gold Hotel, 33 bin metrekarelik bir alan üzerine kurulu. Tapu kayıtlarına göre tesisin tamamı, 3. derece SİT alanı içinde kalıyor ve aynı zamanda 2. derece korunması gerekli SİT varlığı olarak da tescillenmiş durumda. Bu statü, satış sonrası yatırım planlamaları açısından dikkatle değerlendirilmesi gereken hukuki ve çevresel koşulları beraberinde getiriyor.
Lüks otelin yeniden satışa çıkarılması, hem turizm sektörü yatırımcılarının hem de gayrimenkul ve hukuk çevrelerinin dikkatini çekmiş durumda. Caprice Hotel, bir dönem devre mülk sistemiyle gündeme gelmiş, ardından yaşanan mağduriyetler ve hukuki süreçler uzun süre kamuoyunda tartışılmıştı.
İcradan satış süreci kapsamında ilk ihale 3 Temmuz 2025 tarihinde saat 10.07’de başlayacak ve 10 Temmuz 2025 saat 10.07’ye kadar devam edecek. İkinci ihale ise 29 Temmuz 2025 günü saat 10.07’de başlayacak ve 5 Ağustos 2025 günü saat 10.07’de sona erecek.

Yorumlar
Ali Sayan
17 Mayıs 2025, Cumartesi 12:29
Daha önce 10-15 yıllık devre mülk şeklinde para odeyen mağdurlar için bir çözüm var mı? Bunların hukuki mücadelesi nasıl olacak? Bilgisi olan var mi
Serdar
16 Mayıs 2025, Cuma 09:53
Bu kadar ah alan bir insan iflah olmaz.Yazıklar olsun böyle bir yaşantıya.
Halil Aktar
11 Mayıs 2025, Pazar 06:27
Haram zıkkım az gelir ona bu dünyada Allah ona azabın en acısını cektirsin inşallah.Öbür dünyada bizde yakasına yapışıp hakkımızı alacağız.
Elif kuruosman
10 Mayıs 2025, Cumartesi 03:48
Haram zıkkım olsun bizi 10 yıllık diye dolandırdı bir yıl kaldık yemek nasip olmasın okadar kişinin ahı hakkı var haram zıkkım olsun inşallah
 
  Yorum için en fazla 1000 karakter girişi yapılabilir!
captcha