Haberler

'Hotel Les Ottomans satıldı' haberine yalanlama!

İşadamı Serdar Bilgili'nin şirketinin İstanbul Kuruçeşme’deki Hotel Les Ottomans oteli satın aldığı ileri sürüldü. İddialar üzerine otelin bünyesinde bulunduğu Unıt Group'tan yazılı açıklama yapıldı.

'Hotel Les Ottomans satıldı' haberine yalanlama!

Başta İstanbul, New York ve Bodrum olmak üzere “prime” gayrimenkullere yaptığı yatırımlarla bilinen Serdar Bilgili’nin Yönetim Kurulu Başkanı olduğu BLG Capital'in Kuruçeşme’deki Hotel Les Ottomans’ı satın aldığını öne sürüldü. Gazete Oksijen'de yer alan habere göre Serdar Bilgili’nin bu değerli gayrimenkulü “üyelere özel bir kulüp” olarak değerlendireceği iddia edildi.

Unıt Group: Otelin kimseye satılması söz konusu değil

Gazete Oksijenin haberi üzerine otelin bünyesinde bulunduğu Unıt Group'tan yazılı açıklama yapıldı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Oksijen Gazetesi’nin 11 Ekim 2024 tarihli nüshasında, "Serdar Bilgili’nin BLG Capital’i Hotel Les Ottomans’ı Satın Aldı" başlığıyla bir haber yayınlanmıştır. Görüşümüze ve bilgimize başvurulmadan hazırlanan bu haber, taraflı ve gerçeği yansıtmayan bilgiler içermektedir. Haberde adı geçen tesisin mülkiyeti, grup şirketlerimizden Kalamos A.Ş.'ye aittir ve kimseye satılması söz konusu değildir.

Ne yazık ki, bu ve benzeri asılsız haberler belirli periyotlarla, bilgimize başvurulmadan kamuoyunda yanlış algı yaratma amacıyla yayınlanmaktadır. Les Ottomans Hotel’in mülk sahibi olarak, kaynağı Kalamos A.Ş. olmayan hiçbir açıklamaya itibar edilmemesi gerektiğini önemle belirtmek isteriz.

Bu tür asılsız itham ve iddialarla ticari itibarımıza zarar vermeyi amaçlayan söz konusu haberi yayınlayan kurum ve haberi kaleme alan gazeteci hakkında tüm hukuki haklarımızı saklı tuttuğumuzu kamuoyuna saygıyla duyururuz."

Yorumlar (0)