Göçay-Onur Turizm A.Ş’nin yatırımı olan Hilton Dalaman Golf Resort&SPA, mevcut 497 odasına 60 adet oda ilave etmek için çalışmalara başladı. Proje tamamlandığında otel, 557 oda kapasitesiyle hizmetine devam edecek.
Otel, oda sayısındaki artışı ise mevcutta bulunan iki katlı 30 adet villasının her katında yer alan büyük odalarını bölerek gerçekleştirecek. 1 villada yer alan 2 oda, 4 odaya çıkartılacak, 30 villada yer alan mevcut 60 oda sayısı bu şekilde 120’ye çıkarılmış olacak.
Otelin kapasite artışında, bünyeye yeni dahil edilen golf sahası, havuz alanları, toplantı-konferans alanları, vb. diğer alanların hiçbirinde değişikliğe gidilmeyecek.
Planlanan kapasite artışı kapsamında yapılacak odaların bölme işlemlerinin bir kısmı tamamlanmış olup, kalan işlemlerin 1 ay içerisinde tamamlanarak sezona yetiştirilmesi planlanıyor.