Caresse Bodrum sezonu yeni genel müdürle açıyor

Caresse Bodrum sezonu yeni genel müdürle açıyor
12 Mayıs 2020, 11:50
Marriott International’ın, The Luxury Collection bünyesinde yer alan Bodrum’daki ilk resort otelinin sezonu açacağı tarih belli oldu.

Bodrum ve Bitez koyu arasında bulunan Asarlık Mevkii'nin en sakin ve gizli noktasında konumlanan uluslararası otel zinciri Marriott International’ın, The Luxury Collection bünyesinde yer alan Bodrum’daki ilk resort oteli Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum,Haziran ayı ortasında misafirleri ile buluşmaya hazırlanıyor.

Bodrum’da yaz sezonunu geçirmeyi planlayan misafirleri için Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum Residences’da kısa ve uzun dönem kiralama seçenekleri de sunuluyor.

Büyükhanlı: Bir çok sosyal izolazyon ek önlemleri aldık

Kültür ve Turizm Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı’nın talimatlarını aynen uygulayarak misafirlerinin sağlığı ve güvencesinin her zaman öncelikleri olduğunu ileten Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum’un yatırımcısı Büyükhanlı Kardeşler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Büyükhanlı; Bakanlıklarımızın talimatlarının yanı sıra uluslararası otel zinciri Marriott International’ın da bir üyesi olarak zincirlerinin aldığı bir çok sosyal izolasyon ek önlemlerini de içeren ayrıcalıklarımız ile misafirlerimizi ağırlamaya başlayacağız. Bir butik otel olarak hizmet ve servislerimiz her zamanki kişiye özel ve Caresse Bodrum ritüelleri ile eksiksiz devam edecektir. Bizim için en önemlisi misafirlerimizin ve çalışanlarımızın sağlığıdır. Sağlığımızı her zaman önde tutarak kişisel alan, temizlik ve hijyen kurallarına uyulduğu taktirde riski minimumda hep birlikte tutabileceğimize ve 2020 Yaz sezonuna hepimizin özverisi ile güçlü bir şekilde gireceğimize inanıyorum.” diye belirtti.

Kısa ve uzun dönem Özel Havuzlu Villa, Residence, Otel Oda ve Tekne kiralamaları ile ilgili de şimdiden çok fazla talep almaya başladıklarını ileten Büyükhanlı; Caresse The Residences-Bodrum dakısa ve uzun dönem kiralama opsiyonlarımız ile kişiye ve ailelerine özel güvenli bir seçenek ve özel bir program sunacağız. Şimdiden kiralama opsiyonlarımız için büyük bir ilgi görmeye başladık. Bu dönem izole ve yalın bir tatil deneyimi geçirmek isteyenlerin kısa ve uzun dönem ev, otel oda kiralama ve tekne opsiyonlarını daha fazla değerlendireceklerini düşünüyorum.” dedi.

Caresse Bodrum Genel Müdürü Tarkan Aksoy oldu

Caresse Bodrum Genel Müdürlük görevini de ülkemizi yurtdışında da başarılı çalışmaları ile temsil eden Tarkan Aksoy’a emanet etti. Turizm ve otelcilik sektöründeki uzun yıllara dayanan profesyonel hayatında bir çok uluslararası zincir grup ve Türk Premium ve lüks butik otellerinde üst düzey görev alan Aksoy bundan sonra Caresse Bodrum ile tecrübelerini paylaşacak.

Ayrıca Caresse Bodrum, Satış ve Pazarlama ekibinin başına getirdiği sektörün başarılı ve deneyimli isimlerinden Sarp Okçuoğlu ve ekibi ile de daha güçlendi.

Yorumlar
İlk yorum yapan siz olun.
 
  Yorum için en fazla 1000 karakter girişi yapılabilir!
captcha